Nieuwsbrief SC Valburg

Agenda
Feestavond
20 mei 2016
20.30 - 01.00 uur

MINI-toernooi
21 mei 2016
10.00 -14.00 uur

Jeugdkamp
27 tm 29 mei 2016
Mail Ruitenheer
Glazenwasserij en schoonmaakservice
06 291 20 625

Nieuwe sponsoren SC Valburg

Het is waarschijnlijk niet onopgemerkt gebleven dat de sponsorcommissie van onze vereniging goed bezig is. Sinds het begin van dit seizoen zijn er al talloze bedrijven gestrikt om zich aan onze vereniging te verbinden. Alle teams lopen nu in gesponsorde kleding, een resultaat om trots op te zijn waarbij veel dank uit gaat naar de sponsorcommissie maar uiteraard ook naar deze bedrijven!

Hieronder een opsomming van de nieuwe sponsoren, of sponsoren van wie het contract onlangs verlengd is. Foto’s kunt u al vinden op scvalburg.nl of komen hier op korte termijn op te staan.

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

Dankzij jullie steun en stem mag SC Valburg €420,24 gaan ontvangen uit de Rabobank Clubkas Campagne 2016. Indien je kan spreken van een stand (iedere bijdrage is uiteraard mooi meegenomen) dan zijn wij op de 54e plaats geëindigd van de in totaal 227 deelnemers. Zeker niet slecht voor een kleine vereniging uit een klein plaatsje ! Uiteraard komt deze bijdrage weer bijzonder goed van pas om het voetbalplezier van eenieder nog meer te kunnen vergroten.

Iedereen bedankt voor het stemmen!
 

Compilatie Jubileumweekend


Vacatures Technische Commissie

Nu het seizoen zijn einde nadert is men binnen SC Valburg alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Uiteraard is er weer behoefte aan diverse vrijwilligers voor diverse vacatures.

Heb jij interesse in één van de onderstaande vacatures en wil jij zo je steentje bijdragen voor SC Valburg neem dan contact op met André van Ginkel via a.vanginkel@vanginkelgroep.nl. André kan je uiteraard ook meer informatie geven over de betreffende functie.

Wij zoeken dus nog:

  • Grensrechter(s) bij het eerste
  • Leider(s) bij het tweede
  • Trainer / coach van het tweede
  • Leider(s) bij de meiden C
  • Leider(s) bij de D
  • Scheidsrechter coördinator
  • Wedstrijd coördinator jeugd
 

Oproep 

Per 1 juni 2016 is de functie voorzitter 1e elftalcommissie vacant. De commissie, die momenteel uit 6 personen bestaat, is verantwoordelijk voor de ontvangst en begeleiding van scheidsrechter, tegenstander + bestuur) bij thuiswedstrijden van het eerste elftal.

Taken:

  • Ontvangst en begeleiding scheidsrechter en bestuur tegenstander (indien van toepassing).
  • Ordebewaking algemeen.
  • Incasseren van entreegelden.


Bij uitwedstrijden heeft de commissie een representatieve taak. De voorzitter is het aanspreekpunt en coördineert bovenstaande taken.

De 1e elftalcommissie valt onder de bestuurlijke verantwoording van Andre van Ginkel, bestuurslid technische zaken.

Wie durft deze uitdaging aan?
Voor nadere informaties kunt u contact opnemen met Andre van Ginkel of Jan de Haas.

 

Schilders gezocht!

Na het seizoen moet er weer wat schilderwerk uitgevoerd worden bij onze voetbalclub. Iedereen die een beetje handig is met schuurpapier en kwast is van harte welkom. De bedoeling is om in de week van 6 juni te beginnen. Kun je overdag, 's avonds of alleen in het weekend, het maakt niet uit, we kunnen alle hulp gebruiken. Bij voorbaat dank.

Aanmelden bij Jan Paul
06-39120783
jpvalburg@icloud.com 

Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons weten via leden@scvalburg.nl. Zo blijf je ook in de toekomst op de hoogte van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2016 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp